Добредојдовте во рудник Боров Дол

ОТВОРЕН ПОВИК за МЛАДИ УМЕТНИЦИ И ТАЛЕНТИ

Awesome Image
мај 26, 2023

Ако цртате, фотографирате, снимате модни видеа, дизајнирате или креирате какво било креативно уметничко дело, Ве предизвикуваме да го отворите вашиот уметнички споменар и да ги запишете вашите уметнички дела во READY2PRINT ONLINE ИЗЛОЖБА и КАЛЕНДАР за 2024 година!

БИДИ СВОЈ ХЕРОЈ е креативен предизвик наменет за млади таленти од 11 до 18 годишна возраст. Истакнете ја својата креативност, споделете го своето уметничко дело и  инспирирајте ги наредните генерации ХЕРОИ.

Учествувајте! Разбудете го ХЕРОЈОТ во себе! Прифатете го предизвикот, и преточете ги вашите супермоќи во уметнички дела кои ќе бидат дел од интернационална ONLINE ИЗЛОЖБА.

Пријавете се на art@creativefellowship.org

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: 01 ЈУНИ 2023 год

НАГРАДА

40 млади уметници ќе бидат избрани да учествуваат на изложбата Ready-2-Print со тема „ХЕРОЈОТ ВО ТЕБЕ И МЕНЕ“.

14-те најдобри дела ќе бидат избрани со онлајн гласање и ќе бидат вклучени во Календарот „БИДИ СВОЈ ХЕРОЈ“ за 2024 година.

За повеќе детали, Ве молиме посетете го следниов линк https://creativefellowship.org/be-your-own-hero/  во кој се наведени сите потребни информации за учество на овогодинешниот креативен предизвик!

Tags:

Post A Comment