Добредојдовте во рудник Боров Дол

Call us 9:00am - 6:00pm

222-121-4562

Monday to Friday

9:00am - 6:00pm

E-mail us

support@gmail.com

All posts by admin

Awesome Image

Соопштение во врска неодамнешните прилози објавени во вестите од ТВ 24

Радовиш, 30 ноември 2022 – По прегледувањето на видео прилозите од вестите на Телевизија 24, на новинарите Стојанчо Мицевски...

Прочитај повеќе
Awesome Image

Соопштение во врска со неодамнешната изјава на Канцеларијата за контрола на странски имоти при Департаментот за финансии на САД (OFAC – ККСИ)

Како одговор на неодамнешната изјава на Канцеларијата за контрола на странски имоти при Департаментот за финансии на САД (OFAC...

Прочитај повеќе
Awesome Image

Бучим и Боров Дол го рестартираат процесот на производство

Радовиш, 21 октомври 2022 – Почнувајќи од 25.10.2022 (вторник) ДПТУ “Бучим” ДОО Радовиш и ДПТУ “Боров Дол” ДООЕЛ Радовиш...

Прочитај повеќе
Awesome Image

Бучим и Боров Дол објавуваат привремен прекин на процесот на производство

Во пресрет на професионалниот празник на рударите како и големиот православен празник Успение на Пресвета Богородица, заштитничка на рударите,...

Прочитај повеќе
Awesome Image

Извештај од еколошки мониторинг на подрачјето на брана Мантово

Врз основа на јавно искажаните обвинувања и паушалните наводи за загадување на вештачкото езеро-акумулација Мантово предизвикано од активностите на рудникот Боров...

Прочитај повеќе
Awesome Image

Еколошки мониторинг на подрачјето на брана Мантово

Имајќи ја предвид потребата да бидат презентирани сите факти, пред директно посочување и обвинување на ДПТУ Боров Дол ДООЕЛ...

Прочитај повеќе
Awesome Image

ЕКО акција за чистење на дното на езерото Мантово

Нуркачка екипа од клубот за подводни дејности Охрид, ангажирана од страна на рудникот за бакар Боров Дол, викендов го...

Прочитај повеќе

Get in Touch

You will find yourself working in a true partnership that results in an incredible experience, and an end product that is the best.

Call us on

222-121-4562

Email us

support@gmail.com