Добредојдовте во рудник Боров Дол

Category Archives: Uncategorized

Awesome Image

Соопштение во врска неодамнешните прилози објавени во вестите од ТВ 24

Радовиш, 30 ноември 2022 – По прегледувањето на видео прилозите од вестите на Телевизија 24, на новинарите Стојанчо Мицевски...

Прочитај повеќе
Awesome Image

ЕКО акција за чистење на дното на езерото Мантово

Нуркачка екипа од клубот за подводни дејности Охрид, ангажирана од страна на рудникот за бакар Боров Дол, викендов го...

Прочитај повеќе