Добредојдовте во рудник Боров Дол

Archives

Awesome Image

Безбедност и здравје

Безбедна и здрава работна средина Наш најголем приоритет е безбедноста и здравјето на нашите вработени. Нашата цел е секој...

Прочитај повеќе
Awesome Image

Заштита на животна средина

Чиста и зелена околина Заштитата на животната средина е еден од нашите врвни приоритети во текот на целиот животен...

Прочитај повеќе
Awesome Image

Општествена одговорност

Создавање вредности за општеството Политиката за општествента одговорност е камен темелник на работата на нашата компанија. Посветени сме на...

Прочитај повеќе
Awesome Image

Нашите луѓе

Луѓето се најважни Луѓето се клучот за нашиот успех. Нашата примарна одговорност е да го промовираме и заштитиме здравјето,...

Прочитај повеќе