Добредојдовте во рудник Боров Дол

Испратете ни порака

Со користење на формата подолу можете да не контактирате.
Вие сте добредојдени со Вашите прашања.

  Испрати порака

  Локација

  Cвети Спасо Радовишки бр. 1
  2420 Радовиш

  Телефон


  + 389 (034) 356 117

  Е-пошта

  contact@borovdol.mk
  media@borovdol.mk