Добредојдовте во рудник Боров Дол

Новости

Awesome Image

Бучим и Боров Дол ги отвораат вратите за идните рударски професионалци на УГД – Штип

мај 28, 2024

Студентите од источниот регион добија уникатна можност да се запознаат со можностите во рударската индустрија благодарение на учеството на...

Прочитај повеќе
Awesome Image

БОРОВ ДОЛ И БУЧИМ JA ДЕМОНСТРИРАА СВОЈАТА ПОСВЕТЕНОСТ НА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА СО ЧИСТЕЊЕ НА МАНТОВО

мај 19, 2024

Рудниците Боров Дол и Бучим ја покажаа својата посветеност за зачувувањето на животната средина со тоа што вложија максимални...

Прочитај повеќе
Awesome Image

УСПЕШНА ЕКО-АКЦИЈА ВО РАМКИТЕ ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД’ 24

мај 17, 2024

Вработените во Бучим и Боров Дол денеска зедоа учество во најголемата еколошка акција во историјата на нашата земја GENERALKA...

Прочитај повеќе
Awesome Image

Вработените во рудниците Бучим и Боров Дол ја покажаа својата посветеност кон здравиот живот и спортувањето

април 21, 2024

Рудниците Бучим и Боров Дол со гордост го објавуваат учеството на своите вработени на Супериор Ранс маратонот кој што...

Прочитај повеќе
Awesome Image

За Денот на пролетта засадени 1.500 садници околу рудникот Боров Дол

март 20, 2024

Четириесет посветени волонтери, вработени во рудниците Боров Дол и Бучим за Денот на пролетта засадија 1.500 садници, пошумувајќи површина...

Прочитај повеќе
Awesome Image

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА МЛАДИ ТАЛЕНТИ

февруари 26, 2024

КРЕАТИВЕН ПРЕДИЗВИК: КАЖЕТЕ им на вонземјаните ШТО НЕ ПРАВИ ЛУЃЕ? Истражете ја богатата таписерија на животот и „длабочините на...

Прочитај повеќе
Awesome Image

ТРАДИЦИОНАЛНА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: ДАРУВАЊЕ ЗА СРЕЌНИ БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ

јануари 5, 2024

Како продолжение на многугодишната божиќна традиција, Бучим и Боров Дол и годинава ги посветија празничните денови на дарување према...

Прочитај повеќе
Awesome Image

ВО ПРЕСРЕТ НА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ, РУДНИЦИТЕ БУЧИМ И БОРОВ ДОЛ ГИ ОТВОРИЈА ВРАТИТЕ ЗА ДЕЦАТА НА ВРАБОТЕНИТЕ

декември 30, 2023

Бучим и Боров Дол за прв пат во своето работење ги отворија вратите за семејствата на вработените и беа...

Прочитај повеќе
Awesome Image

БОРОВ ДОЛ ЈА ПРОДОЛЖИ ТРАДИЦИЈАТА НА НОВОГОДИШНИ ДОНАЦИИ ВО ОПШТИНА КОНЧЕ

декември 28, 2023

Боров Дол, како општествено одговорна компанија и цврст застапник на принципите на управување во рамките на ЕСГ (еколошко, општествено...

Прочитај повеќе
Awesome Image

РУДНИЦИТЕ БУЧИМ И БОРОВ ДОЛ ПРОДОЛЖУВААТ СО ТРАДИЦИЈАТА НА ПРАЗНИЧНИ ДОНАТОРСКИ АКЦИИ: ПОДЕЛЕНИ НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА НА ПРЕКУ 1200 ДЕЦА ВО РАДОВИШ, КОНЧЕ И ШТИП

декември 27, 2023

Следејќи ја традицијата да носат насмевки и искрена радост за време на новогодишните празници, рудниците Бучим и Боров Дол...

Прочитај повеќе
  • 1
  • 2